Dipo Producten
Probiotica, het juiste alternatief
Probiotica, het juiste alternatief
Dipo protector 3 in 1 500 ml.DIPO PROTECTOR 3 in 1 Bevat 3 essentiële etherische oliën uit Oregano, Tijm en Eucalyptus, die elkaar in werking aanvullen en zonodig versterken en kunnen via het drinkwater of over het voer worden opgenomen. Door de desinfecterende werking wordt de verspreiding van schadelijke bacteriën en schimmels sterk teruggedrongen. Besmetting via het drinkwater gaat tot het verleden behoren. PROTECTOR 3 in 1 is o.a. te gebruiken de dag van inkorven van duiven voor een vlucht of het inkooien voor een tentoonstelling. Het bestrijdt gevechten tijdens de koppeling of bij een hoge populatie aan dieren in een hok en het rustig houden van dieren tijdens de reis. Protector is tevens een uitstekend middel tegen stress bij uw dieren en ter voorkoming van luchtweg infecties.
Bacteriën: Salmonella, E Coli, Campylobacterie, Streptococcie, Corynebacterien en Trichomoniasis.
Wormen: Spoel en Haarwormen. Schimmels: Aspergillus, Candida en Actinomycyten. Coccidien: Eimeria ssp.

DIPO PROTECTOR 3 in 1 Is een voedingssupplement voor dieren, vooral duiven en hoenderachtige hebben er veel baat bij.
Bevat: Oregano olie, Tijm olie, Eucalyptus olie en Propyleen glycol.
Aanwenden: Ter voorbereiding van het kweekseizoen, bij het spenen van de jongen, tijdens de rui, tijdens de reistijd bij wedstrijdduiven, ter voorbereiding van tentoonstellingen, bij overbevolking 1 tot 2 dagen achter elkaar.


Prijs  € 24.00 €
Klanten die dit artikel hebben gekocht, hebben ook gekocht:  Dipobac probiotica navulzak 400 gram  Dipobac probiotica pot 400 gram  Dipo propolis 100 ml.  Dipo Lookolie plus 500 ml.  Dipo propolis 20 ml.  Dipobac Probiotica pot 1,5 kg  Dipobac probiotica navulzak 1,5 kg 
<< Terug naar catalogusHomeProductenWebwinkelFoto'sContactFavoriete links